Accessibility Tools

”Legszebb konyhakertek” évértékelő 2018.

2018-ban immáron ötödik éve részt vettünk az országos „Legszebb konyhakertek” programban.Az előző évi sikereken felbuzdulva egyre többen jelentkeznek, részt vesznek, és egyre magasabb a mérce. A kiskertesek sok áldozatos munkával művelik, szépítik kertjeiket példát mutatva, ösztönözve egymást a saját termés ízére. A lelkesedés még a legfiatalabbakat /óvodások, iskolások/ is megfertőzte. Évről-évre szorgalmasan művelik kis kertjeiket a lelkes pedagógusok támogatásával. Munkájuk sosem marad elismerés nélkül.

Hasonlóan az előző évhez, ebben az évben is volt országos nyertes Urbán Ferencné, Margit néni személyében, aki Mini kategóriában lett első. A kategóriák évek óta változatlanul: Balkon, Normál, Mini, Zártkert, és Közösségi. Kategóriánként az első három helyezett lett díjazva városunkban, és három külön díj is kiosztásra került azoknak, akik valami különlegességgel térnek el az „átlagtól”.

Az elismerő oklevelek és díjak átadása már hagyományosan szeptemberben a Fóti Ősz rendezvényen történt.

Egyesületünk a jövőben is részt kíván venni az országos programban, reméljük a jelentkezők száma továbbra is emelkedni fog.

A konyhakert program „erősítése” érdekében támogattuk a Kertbarát Kör Iskolakert pályázatát, ez a kezdeményezés is folytatódni fog a következő évben is.

Fóti Városszépítő Egyesület

Székhely: 2151 Fót, Vörösmarty tér 1
Levelezési cím: 2151 Fót, Tessedik Sámuel utca 13/c
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvántartási szám: 13-02-1232
Adószám: 18691504-1-13
Bankszámlaszám: 10402197-50526567-71751009

1% - Segítsen!


Szépítse Ön is Fót városát! Segítsen adója 1%-ával: Csak ki kell töltenie az alábbi nyilatkozatot, melyet letölthet honlapunkról:

Copyright 2023 - Fóti Városszépítők
Grafika: Sarkics György | Web: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.