Accessibility Tools

Tiszta udvar, rendes ház - nyertesei

A Fóti Őszön kihirdettük az idei általunk szervezett két program nyerteseit. 

A Tiszta Udvar, Rendes Ház nyertesei:

Kalmár Attila   1 körzet
Kovács István és Kovács Istvánné   2 körzet
Czégány Sándor   2 körzet
Hajdú Tibor   2 körzet
Játékos Imréné és Játékosné Kovács Márta   3 körzet
Biben család   4 körzet
Bogóczky Attila és Major Krisztina   4 körzet
Serdült Erika Irén   4 körzet
Némethné Czégény Ilona   5 körzet
András család   5 körzet
Erdély Anna és Balogh László   6 körzet
Balogh András és Balogh Andrásné   6 körzet
Princz József és Princzné Halla Mónika   6 körzet
Kiss László   7 körzet
Csató Tamás és Csatóné Földes Andrea   8 körzet

Gratulálunk a nyerteseknek!

Számunkra öröm volt Önökkel együtt dolgozni. Jövőre várjuk még több fóti lakos jelentkezését.
SZÉPÜLJÜNK EGYÜTT!

A Fóti Városszépítő Egyesület lelkes csapata

[divider style="5" color="#f71d1d" icon="licon: chat" icon_color="#fd2643" icon_size="14"]

Korábban írtuk:

A Fóti Városszépítő Egyesület, Fót Város Önkormányzatának támogatásával 2017-ben újraindítja Fót teljes közigazgatási területén a “TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ“ mozgalmat. A díj odaítélhető bármely Fót területén önálló helyrajzi számmal, érvényes használatbavételi engedéllyel rendelkező lakóingatlan részére.

Felkérjük a fóti ingatlanok tulajdonosait, hogy aktív részvételükkel és ingatlanuk nevezésével vegyenek részt ezen a hagyományokat új tartalommal megtöltő pályázaton, ezzel támogatva annak céljait.

A Városszépítő Egyesület - az egyesület céljaival összhangban- a mozgalom újraélesztésével szeretné elismerni és értékelni azoknak az ingatlan tulajdonosoknak a törekvéseit, akik önkéntesen hozzájárulnak városunk összképének csinosításához, gondozzák és rendben tartják nem csupán saját, hanem a kerítésükön túli lakókörnyezetüket is.

A pályázat során szeretnénk egyenlő esélyt adni a különböző adottságú városrészeknek, ezért a pályázatok elbírálása önkormányzati választási körzetek szerint történik. Az értékelők minden körzetből évente 3 ingatlant részesítenek díjazásban, így városunkban évente 24 díjat ítélünk oda.

A díjazás során szakértők bevonásával a következőket vesszük figyelembe:

  1. A lakóépület utcai homlokzata, a kerítés és az épület körüli közterület gondozottsága, tisztasága, növényzetének ápoltsága.

  2. Utcai szgk. parkoló szabályos kialakítása.

  3. Az előkert és az udvar gondozottsága, tisztasága, növényzetének ápoltsága, virágok, dísz és haszonnövények esztétikus elhelyezése.

  4. Környezettudatos szemlélet, a kertben szabadon élő, illetve -ha van- a háziállatokról való gondoskodás.

  5. Az udvaron tárolt eszközök és járművek rendezett, a szomszédokat nem zavaró elhelyezése.

  6. A csapadékvíz telken belüli hasznosítása, az épület használatával kapcsolatos alternativ energia alkalmazása. (pld. kollektor, napelem, hőszívattyú, )

  7. Amennyiben a történelmi városképre jellemző az épület kialakítása, úgy az építmény korhű állapotának megőrzése, kerítés, kertkapu, homlokzat régi jellegének megőrzése. 

A pályázatra a jelentkezési lap letölthető a www.varosszepitok.hu oldalról, illetve személyesen átvehető a Művelődési Ház portáján.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, postai úton vagy személyesen a 2151 Fót, Vörösmarty tér 1.címre várjuk.

A jelentkezési lap leadásával a pályázó elfogadja a pályázat feltételeit, valamint hozzájárul a díjazás tényének nyilvánosságra hozatalához, az ingatlan tulajdonos nevének és az ingatlan természetbeni elhelyezkedésének megjelölésével.

A pályázatra 2017. Aug. 20-ig várjuk a nevezési lapok leadását. A jelentkezés leadását követően telefonon egyeztetjük az ingatlan tulajdonosával az értékeléshez szükséges látogatást. A pályázatok értéklésére és a díjak átadására Szeptember 17 -én a Fóti Szüreti felvonulást követő ünnepség alkalmából kerül sor.

Fóti Városszépítő Egyesület

Székhely: 2151 Fót, Vörösmarty tér 1
Levelezési cím: 2151 Fót, Tessedik Sámuel utca 13/c
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvántartási szám: 13-02-1232
Adószám: 18691504-1-13
Bankszámlaszám: 10402197-50526567-71751009

1% - Segítsen!


Szépítse Ön is Fót városát! Segítsen adója 1%-ával: Csak ki kell töltenie az alábbi nyilatkozatot, melyet letölthet honlapunkról:

Copyright 2023 - Fóti Városszépítők
Grafika: Sarkics György | Web: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.