Accessibility Tools

Tiszta udvar, rendes ház - 2020

A Városszépítő Egyesület 2020. évben újra meghirdeti a “TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ“ pályázatot.   Fót Város Önkormányzata támogatásával a Fóti Városszépítő Egyesület szeretné elismerni és értékelni azon ingatlan tulajdonosoknak illetve használóknak a törekvéseit, akik hozzájárulnak városunk arculatának szépítéséhez, gondozzák és rendben tartják ingatlanukat és ingatlanuk előtti közterületet.

 Plyzati felhvs 2020 weboldalra javtott page 001 Nevezési lap 2020 page 001b

A díj odaítélhető bármely Fót közigazgatási területén helyrajzi számmal rendelkező lakóingatlan részére.

A pályázatok elbírálása során városunkban 2020-ban 20 díjat ítélünk oda. A nem díjazott jelentkezők automatikusan részt vesznek a következő évi pályázaton. Az elbírálás során bíráló bizottság bevonásával a következőket értékeljük:

  1. Az épület, a kerítés és a ház előtti közterület gondozottsága, tisztasága, növényzetének ápoltsága.
  2. A kert és az udvar gondozottsága, tisztasága, növényzetének ápoltsága, rendezettsége, a növényzet és a háziállatok szomszédokat nem zavaró elhelyezése.
  3. Környezettudatos szemlélet érvényesülése, a kertben szabadon élő állatokról való gondoskodás.
  4. A közterületen és az udvaron tárolt járművek és eszközök rendezett, a szomszédokat nem zavaró, szabályszerű elhelyezése.
  5. Amennyiben a régi városképre jellemző az épület kialakítása, úgy az építmény korhű jellegének megőrzése.

Felkérjük a fóti ingatlanok tulajdonosait, használóit, hogy ingatlanuk nevezésével vegyenek részt ezen a pályázaton. A pályázatra jelentkezési lap letölthető a www.varosszepitok.hu weboldalon.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot e-mailen az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, legyenek szívesek eljuttatni. A tárgyban tüntessék fel: “Tiszta Udvar, Rendes Ház”

A jelentkezési lapon lévő nyilatkozat aláírásával a pályázó elfogadja a pályázat feltételeit, valamint hozzájárul a díjnyertes ingatlanról készült fénykép és a lakókörzet publikálásához. Továbbá vállalja, hogy a táblát jól látható helyen kifüggeszti az épület homlokzatára.

A pályázatra 2020. július 31-ig várjuk a nevezési lapok leadását.

A díjak átadására 2020. szeptember 19-én a Fóti Szüreten, az ünnepség során kerül sor.

Fóti Városszépítő Egyesület

Székhely: 2151 Fót, Vörösmarty tér 1
Levelezési cím: 2151 Fót, Tessedik Sámuel utca 13/c
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvántartási szám: 13-02-1232
Adószám: 18691504-1-13
Bankszámlaszám: 10402197-50526567-71751009

1% - Segítsen!


Szépítse Ön is Fót városát! Segítsen adója 1%-ával: Csak ki kell töltenie az alábbi nyilatkozatot, melyet letölthet honlapunkról:

Copyright 2023 - Fóti Városszépítők
Grafika: Sarkics György | Web: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.