fb300

Számoljuk fel az illegális hulladéklerakókat!

Fót Város Önkormányzata a Fóti Közszolgáltató Kft. szervezésében 2017 április 18-28. között átfogó várostakarítási programot hajt végre, melyhez Egyesületünk is csatlakozott.

Április 22-én szombaton - a Föld Napján - kísérletet teszünk a Hajcsár út megtisztítására, az ott található illegális hulladéklerakók felszámolására. Nem véletlen a szóhasználat, mi, akik napi szinten használjuk az utat, látjuk és tudjuk, mekkora küzdelem lesz. Ezért kérjük és hívjuk mindazon fóti és dunakeszi embereket, akiknek bántja a szemét a Hajcsár út állapota: Álljanak mellénk, csatlakozzanak hozzánk április 22-én reggel 9 órakor (pontos helyszín később), és mutassuk meg, hogy milyen is lehetne Fót külterülete, egyik legforgalmasabb és mégis legzöldebb útja.

Kérjük, aki csatlakozni szeretne, akár csak egy fél óra-óra erejéig is, jelezze nekünk itt, hogy a kellő mennyiségű mellényt, kesztyűt és egyéb eszközt biztosítani tudjuk!
Várunk mindenkit, aki aktívan tenni akar Fót szebbé és élhetőbbé tételéért!

a Fóti Városszépítő Egyesület tagjai

1% - Segítsen!

Szépítse Ön is Fót városát! Segítsen adója 1%-ával: Csak ki kell töltenie az alábbi nyilatkozatot, melyet letölthet honlapunkról:

NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

2151 Fót, Vörösmarty tér 1.
email: info@varosszepitok.hu 

vsz400

fb300

kituntetes2015c

Facebook

fb300