fb300

Tiszta udvar, rendes ház – beszámoló 2018

A Városszépító Egyesület 2018- évben második alkalommal hirdette meg a TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ mozgalmat Fót városában.

A mozgalom célja felhívni a figyelmet, és értékelni városunk lakóinak saját ingatlanuk és annak közvetlen környezetének rendbentartására, hangsúlyozni az civil felelőséget élhető környezetünk fenntartásában.

A lakosság értesítése az idei forduló meghirdetéséről – hasonlóan a korábbihoz- több módon is megtörtént:

  • Köztéri hírdetőtáblákon, plakátokon

  • A városban népszerű Facebook csoportok oldalain való megosztással

  • A Fóti Hirnök- ben elhelyezett hirdetéssel

  • A jelentkezési lapok közvetlen postázásával az érdemesnek tartott ingatlanokhoz

  • Városi rendezvényeken a projektjeinket népszerűsítő poszteren

  • Nagy tömegeket megmozgató rendezvényeken a lakossággal való közvetlen beszélgetéssel a Városszépítő Egyesület és a Kertbarát Kör tagjainak segítségével

  • A korábbi nyertesek és az Egyesület tagjainak közvetlen ajánlása útján

A pályázaton való részvételt az ingatlantulajdonosoknak jelentkezési lapot kellett benyújtani. A zsűrizés az Egyesület tagjainak részvételével történt, fotóval és értékelőlapokkal dokumentálva.

A zsűrizés befejezése után valamennyi dokumentumot közösen kiértékelve született meg a végeredmény. Minden önkormányzati választókörből 3 ingatlant szerettünk volna díjban részesíteni, sajnos nem minden körzetben sikerült kellő számú figyelembe vehető pályázatot kapnunk, ezért a fennmaradó díjakat az arra érdemes ingatlanoknak körzettől függetlenül osztottuk ki.

A táblát ezévben is városunk Népművészeti Iskolájának tanárai és diákjai készítették, az előző évi táblát az évszámmal aktualizálva.

A díjak átadására a Fóti Ősz rendezvénysorozat keretén belül nyilvánosan került sor. A nyertesek nevét és az igatlanok fényképét a tulajdonosok beleegyezésével publikáltuk.

1% - Segítsen!

Szépítse Ön is Fót városát! Segítsen adója 1%-ával: Csak ki kell töltenie az alábbi nyilatkozatot, melyet letölthet honlapunkról:

NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

2151 Fót, Vörösmarty tér 1.
email: info@varosszepitok.hu 

vsz400

fb300

kituntetes2015c

Facebook

fb300